Връчиха наградите “Инвеститор на годината” 2023

0
Земеделският министър Кирил Вътев участва в официалната церемония
Земеделският министър Кирил Вътев участва в официалната церемония Снимка: Министерство на земеделието

Земеделският министър Кирил Вътев участва в официалната церемония

Министърът на земеделието и храните Кирил Вътев участва в официалната церемония по награждаването на отличените в годишните наградиИнвеститор на годината” 2023 в София. Събитието се организира за осемнадесети път от Българската агенция за инвестиции и отразява приноса на инвеститорите в българската икономика.

Министър Вътев връчи приза на победителя в категория “Инвестиция с висок принос за развитие в региона“ на Кристина Димитрова, представител от екипа на „Синьо лято“ ООД от град Враца, чиято дейност е свързана с производство на захарни изделия, съобщават от министерството на земеделието.

Инвеститор на годината 2023 спечели “Шнайдер Електрик България” ЕООД. Наградата бе връчена от заместник министър-председателя Мария Габриел.

Сред останалите участници в церемонията бяха министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева, министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов, министърът на околната среда и водите Юлиян Попов, министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков и изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Мила Ненова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари