"Воля": Не бихме взели такава като Сачева и за чистачка

1
Сачева: "Аз не гласувам за г-н Марешки, не пазарувам в неговите бензиностанции и аптеки. На мен това поведение не ми харесва, аз не постъпвам така"
Сачева: "Аз не гласувам за г-н Марешки, не пазарувам в неговите бензиностанции и аптеки. На мен това поведение не ми харесва, аз не постъпвам така" Снимка: БГНЕС/архив

"Ние такава не бихме я взели дори и за чистачка в офиса ни"

Това е написано в прессъобщение на парламентарната партия "Воля" по адрес на министъра на труда и социалната политика Деница Сачева, пише Дневник

Повод за реакцията на партията с лидер Веселин Марешки са думи на Сачева в интервю за Би Ти Ви. В него тя е помолена да обясни за какво му е на ГЕРБ подкрепата от лидера на "Воля", който сам каза, че е положил подписа си под проекта на ГЕРБ за нова конституция без да го е чел. "Той е избран в Народното събрание и представлява наши съграждани, гласували за него. (...) Не приемам това поведение на г-н Марешки, аз не гласувам за г-н Марешки, не пазарувам в неговите бензиностанции и аптеки. На мен това поведение не ми харесва, аз не постъпвам така", отговори Сачева.

"Радвам се, че сред моите привърженици няма хора като нея - автор и яростен защитник на скандалния Закон за социалните услуги, който е направен така, че да застрашава децата и семействата! Ние такава не бихме я взели дори и за чистачка в офиса ни. Затова ВОЛЯ не гласува за нея при избирането ѝ за този пост", реагира на свой ред Марешки чрез прессъобщение. Освен партиен лидер той е и заместник- председател на Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари