Володимир Зеленски: Ще направим бойното поле още по-болезнено

1
Украйна не може да бъде спряна, заяви Зеленски
Украйна не може да бъде спряна, заяви Зеленски Снимка: ЕПА/БГНЕС

Украйна не може да бъде спряна, заяви Зеленски

Украйна не може да бъде сплашена с ракетни удари, заяви тази вечер президентът Володимир Зеленски по повод днешните руски атаки по обекти в цялата страна. При ударите загинаха 11 души, а над 60 бяха ранени.

"Украйна може само да бъде по-обединена. Украйна не може да бъде спряна", заяви Зеленски във видеообръщение, публикувано в социалните мрежи, съобщава БНР.

И се зарече украинските въоръжени сили да направят "бойното поле още по-болезнено" за руските агресори.

Зеленски съобщи, че е разговарял тази вечер с американския президент Джо Байдън. Двамата са обсъдили противовъздушната отбрана на Украйна, като Зеленски е заявил, че тя е вече приоритет №1 в отбранителното сътрудничество между Украйна и Съединените щати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    19
    Сtanko
    MOSAD ли си или не, ама сме от една порода с тебе. Свалям шапка за всичко казано от теб. Трола - няма да го коментираме - той е малко по-умен от амеба и също толкова нищожен. За жалост сред нас има доста такива безполезни безгръбначни създания, които с простотията си - освен да навредят на себе си - мога да навредят и на околните си. Въпрос на време е руснака да сложи точка, защото целите му както казва той самия са постигнати. Да видим ние обаче къде ще се озовем след целия този водовъртеж... Бог да ни пази, щото гамените - управленци не могат!!!
  • -1
    18
    Слава на Русия! Вън усрайна от...
    Слава на Русия! Вън усрайна от света!
  • 4
    17
    MOSAD
    Както писах - "Фактите са си факти, математиката - математика". Що се касае до антибългаризма, няма по - големи анти - българи от такива като Вас неуважаеми 16 - прочее номерца, които имам чувството че боравите само с 5 шаблона на изказвания и излизайки извън тях, вероятно бихте циклили като др. Цветанов докато беше министър на МВР - то. И за съжалние виждам и че не четете коментарите изцяло, особено по - дългите. Явно сте изключително заети да слгате минусчета. Предполагам че Ви плащат на бройка :) Що се касае до едната мозъчна клетка, поне си е на мястото и не е увредена от интоксикации (дрога и алкохол) което очевидно не може да се каже за вашите "еврео - атлантически" "мозъци". Много скоро ще се наложи да заработвате с минусчета и плюсчета по други теми, но пък времето е много разтегливо понятие. Понякога.
  • -4
    16
    До 15
    НЕуважаеми моZZад, с тъпите си рушлямско-тролски безмислици за жълти копейки само ни затвърждаваш мнението за сатрапа Путлер, за сигурната загуба на войната от страна на Рушлямистан, а най-вече за това колко безмозъчни и жалки същества сте безполезните антибългарски тролчета с промита единствена закърняла мозъчна клетка! Айде чемодан, вокзал, Сибир!
  • -2
    15
    MOSAD
    Уважеами съграждани симпатизиращи на Щатите и извратения ЕС. Колкото и да не Ви харесват моите писания, фактите са си факти, математиката си е математика. С вашите "минусчета" няма да промените нито хода на времето, нито хода на събитията. Въпрос на време е Р. Ф. да приключи с Украина, въпреки санкциите на Е. С. (все по - безсмислени и вредни за самия Е. С.), дори и Вие го разбирате не по - зле от мен. Все още не е ясно дали от Украина ще бъде оставена някаква територия на "Украина", или ще бъде поделена (остатъците й) от Полша, Унгария и Молдова (зависи кой колко ще нагъл), или цялата територия ще се превърне в нови "Субекти на Р. Ф. Това за България не е от съществено значение. От значение е обаче в променената конюнктура какво може да спечел Ние, или съответно какво можем да изгубим. Нека не се заблуждаваме, поне пред собствените си съвест и интелект, че Е. С. ще продължи да съществува и в бъдеще, още повече ако продължава да се движи към тази бездна, към която е поел. Сега, днес, не, не днес, вчера, трябва да мислим за преструктуриране на икономиката и на пазарната ни обвързаност. Да мислим и да действаме в посока на търсене на други пазари и на укрепване на икономиката ни като цяло, за възможностите да преминем от Борд към финансова независимост. Новите партий и политици които ще идват трябва да са добре подплатени със знания и опит в икономиката и управлението на ресурсите. Трябва преструктуриране на здравната, пенсионната и социалната системи. Положението е много сериозно, а страстите на този или онзи няма да донесат нищо полезно на този фон. Бъдете разумни и адекватни, иначе наистина "Бог да пази България".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари