Володимир Зеленски: Руските войски са в режим на паника

0
Украйна си била върнала още територии
Украйна си била върнала още територии

Украйна си била върнала още територии

Володимир Зеленски заяви, че руските окупатори в Украйна са в режим на паника и обяви, че неговите войници са марширували по-на изток към територия, наскоро напусната от Русия.

„Окупаторите очевидно са в паника“, каза Зеленски във вечерното си обръщение и добави, че украинските сили ще се придвижат напред със засилен фокус върху „скоростта“ в освободените райони, предаде Dnes.bg.

Напредването на украинските войски вероятно може да доведе до потенциално нападение срещу силите на Москва, разположени в района на Донбас, като Киев ще получи повече западни оръжия, включително танкове от Вашингтон.

"Скоростта, с която се движат нашите войски, е скоростта на възстановяване на нормалния живот", каза президентът.

Украинските власти са изровили 146 тела, погребани без ковчези в Изюм – отвоювания град в Харковска област – в импровизирано гробище в гората. Сателитните снимки на необятната гора показаха мащаба на гробището.

Междувременно Върховният представител на ЕС по външните работи Жозеп Борел заяви, че войната в Украйна ще бъде най-важният въпрос на Общото събрание на ООН тази седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    НАЙ-ОБИЧАМ
    САМОТНИ РУСКИНИ , ЗАРЯЗАНИ ОТ КРЕТЕНИТЕ СИ , ОТИШЛИ ДА СЕ БИЯТ ЗА путъо !
  • 4
    9
    РУМЕН
    путинЧО ЩЕ СВЪРШИ КАТО ХИТЛЕР-1 В БУНКЕРА ! СТРАХЛИВЕЦ !
  • -2
    8
    SAL
    Този актьор да не е на пици с кристали като про100$$$ к!р0?! В паника е усрайна... :}
  • 3
    7
    ROCK AND ROLL
    КИРЛИВИТЕ НАЕМНИЦИ НА ПУТЪО , МРЪТ КАТО ВЪШКИ ИЛИ БЕГАТ , ЗАХВЪРЛИЛИ ПУШКИ ! СРЕЩНЕШ СИ " ДРУГАРЧЕТО " ПО ОРУЖИЕ , СЕРЕШ МУ В БОТУША И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА БЕГАШ !
  • 5
    6
    ivo
    НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ БИЕ И ДА УМИРА ЗА ТОЯ ЩО КЛАТИ ГОРАТА ! ДА ХВЪРЛЯТ ПУШКИТЕ И ДА СЕ ПРЕДАВАТ ! ЖИВОТ СРЕЩУ НЕИЗБЕЖНА СМЪРТ !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари