Володимир Зеленски приветства решението на ЕС за украинския внос

0
Украинският президент заяви, че Украйна ще отговори по цивилизован начин, ако съседни страни нарушават правото на ЕС
Украинският президент заяви, че Украйна ще отговори по цивилизован начин, ако съседни страни нарушават правото на ЕС Снимка: Фейсбук

Вече три страни обявиха, че ще наложат собствени забрани

Украинският президент Володимир Зеленски приветства решението на ЕС да не удължава забраната за внос на зърно от Украйна и го нарече пример за истинско единство и доверие, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

След като Полша, Словакия и Унгария обявиха, че ще наложат собствени забрани - непосредствено след оповестената от Брюксел отмяна, Зеленски заяви, че ако съседни страни нарушават правото на ЕС, "Украйна ще отговори по цивилизован начин".

"За европейското единство сега е важно да се работи също и на двустранно равнище, така че съседите да поддържат Украйна по време на войната", написа той в "Телеграм" след разговор с председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари