Волен Сидеров: Премиерът не се интересува от инцидента с жена ми

1
Няма да потърся Борисов. Той да не е султан. Той трябва да ме потърси
Няма да потърся Борисов. Той да не е султан. Той трябва да ме потърси Снимка: БГНЕС /архив/

Нови разкрития и подробности за нападението над жена му Деница Сидерова прави лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Вчера той проговори за инцидента, часове след случката, а след провеждане на свое разследване по инцидента, обяви пак, че суданецът, който е засякъл автомобила на жена му и след това се е държал агресивно, нямал шофьорска книжка, предава ПИК.

"Съпругата ми можеше да бъде убита, ако не беше успяла да излезе на "Симеоновско шосе" от тъмната уличка. Как да запазиш добрия тон, като суданецът нападна жена ми, а полицията не иска да се намесва. Двама дебели полицаи пушеха в лицето ми, а нападателят ми показа среден пръст", поясни в ефира на телевизия "Европа" Волен Сидеров. Той обвини МВР в лъжа.

"МВР е абсолютно прогнила система. Стотици милиони отиват в безсмислената структура ДАНС. И съм против милиарди да се наливат в МВР. Ще настоявам човек на атака да стане вътрешен министър. Имам готовност, имаме име и концепция", уточни Волен Сидеров.

"Нито премиерът ми се обади, нито Красимир Каракачанов. Да попитат какво става. Премиерът от Ню Йорк се обади заради циркаджийското изпълнение на "Господари на ефира". А сега не се интересува", каза разгневеният Сидеров. Той предполага, че може би целта е Деница да бъде убита.

"Този е с нередовни документи, преследва българска гражданка. Полицията не иска да се намеси въобще, ако аз не бях отишъл. Премиерът да се замисли с тази джендърска политика, ако не беше острата позиция на "Атака", сега щеше да бъде приета Истанбулската конвенция", поясни Сидеров.

"Кой позволи такива хора като суданеца да появят в Европа? Това е приятелката на нашия премиер - Ангела Меркел. А те колят, убиват и изнасилват млади жени в Германия", разгневи се лидерът на "Атака".

"Днес е моята жена, утре ще бъде друга. Няма да потърся премиера. Той да не е султан. Той трябва да ме потърси", отсече Волен Сидеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари