Военна полиция блокира магистрала „Марица“

0
Военна полиция като НСО?
Военна полиция като НСО? Видео: Факти.бг

Прави ли се военна полиция на НСО?

Незнайно защо над 10 леки автомобили и един джип с надписи на военна полиция бяха блокирали магистралаМарица“ посока Хасково на 2 км. Това става ясно от видео, изпратено от читател на Факти.бг.

Цялата колона се държи неадекватно на магистралата и се движат с 80 км. Колоната не дава път на други автомобили да преминават, блокират пътя им с пуснати сирени и буркани.

Държанието на пътя на някои от автомобилите със специален режим на движение е неадекватно същите се движат на ляво на дясно и имитират Специалните служби като НСО.

Не се виждат нито камиони с войници нито линейки, за да правят такъв специален ескорт и блокиране на магистралата.

На видеото се вижда как при изпреварване на колоната с кола и джип от ескорта притискат без причинно към мантинелата движещата се кола от ляво, която ги изпреварва. Ами ако бе станало ПТП с тези си неадекватни движения от страна военна полиция.... кой щеше да носи отговорността!!! Оставаме с чувството , че в колоната от ескорта се е возил VIP персона, който се е наслаждавал на новата магистрала и гледката около нея при наличието на над 10 автомобила с буркани, блокиращи магистрала Марица и се правим на разсеяни и забравяме за случилото се.

Явно така ни е най-угодно в кавички.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари