Задържаха внучката на убитата Виолета Донева

3
Прокуратурата поиска постоянен арест за внучката на актрисата
Прокуратурата поиска постоянен арест за внучката на актрисата Снимка: NOVA / стоп кадър

Прокуратурата поиска постоянен арест за внучката на актрисата 

Има задържан за убийството на актрисата Виолета Донева, съобщава NOVA. Днес прокуратурата поиска от съда постоянен арест за обвинената по случая - нейната внучка

Ивет Стайкова беше оставена за постоянно в ареста от Софийския градски съд. Тя е лежала в психиатрични клиники поне четири пъти. Злоупотребявала е и с наркотици, твърди обвинението. Пред съда задържаната коментира, че иска да продължи образованието си. 

Ивет Стайкова беше доведена в съда с конвой.

Още в началото на разследването, в края на миналия месец, стана ясно че най-вероятно извършител на тежкото престъпление е близък роднина на актрисата.  

Сигналът за убийството на Виолета Донева е подаден на 22 октомври. То се случва в дома ѝ в столичния квартал "Изток". Актрисата е открита в коридора на жилището си с прободни рани и със следи от душене. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари