Внезапно ни напусна музикантът Кирил Македонски

1
Поклонението ще се състои на 04.11 от 13:00 часа в църквата '' Св. Седмочисленици" в София
Поклонението ще се състои на 04.11 от 13:00 часа в църквата '' Св. Седмочисленици" в София Снимка: Facebook

Поклонението ще се състои на 04.11 от 13:00 часа в църквата '' Св. Седмочисленици" в София

Внезапно ни напусна музикантът Кирил Македонски. Тъжната вест съобщиха негови покрусени близки, роднини и колеги в социалната мрежа.

"С прискърбие ви съобщаваме, че днес нашият любим Кирил Македонски ни напусна внезапно. Всички не можем да повярваме... Поклонението ще се състои на 04.11 от 13:00 ч. в църквата '' Св. Седмочисленици". От семейството", написаха те.

"Момчето си отиде твърде рано. Бог да прости Kiril Makedonski. Голямо сърце и уникално чувство за хумор. Почивай в мир, момче!", написа в профила си във Facebook Орлин Павлов.

Кирил Македонски е роден през 1975 година. Виртуоз на саксофона и тромпета, на младини свири в групите "Сленг", "Северозападняците" и други формации.

Преподавател в Консерваторията и Музикалното училище в столицата, дългогодишен солист на Софийската опера и балет, както и в холандски оркестър. Работил е и на други места по света - "от Англия до Япония", както самият той уточняваше с усмивка. 

Започва с музиката от 4-годишен - на тромпет свири от 40 години, а на саксофон - от 25.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Правителството
    Е, умрял, ама поне е бил ваксиниран!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари