Вместо лятната градина на хотел "Дунав" имаме едно безобразие

6
Тръбата, която отвежда  конденза от охладителната система на новопостроената сграда, капе директно на тротоара върху пешеходците
Тръбата, която отвежда конденза от охладителната система на новопостроената сграда, капе директно на тротоара върху пешеходците Снимка: Фейсбук

От месеци русенци недоволстват срещу грозната бетонна сграда, която беше вдигната на мястото на красивата лятна градина на хотел "Дунав"

Нито собственикът /който и да е той/, нито от Община Русе някой излезе да обясни кому беше нужно да се вдигне това здание, приличащо повече на затвор, отколкото на сграда, подходяща за центъра на Русе. Явно общественото мнение е прието да се неглижира както от въпросния собственик на терена, така и от служителите, издали  разрешителното за строеж. 

Вчера русенката Юлия Кръстева е документирала поредното недоразумение. Тя е снимала как тръбата, която отвежда  конденза от охладителната система на новопостроената сграда, капе директно на тротоара. Снимките са публикувани във фейсбук групата "Обичаме Русе". Жената е категорична, че не бива да се примиряваме с подобни недомислици и грозни бетонни изпълнения в най-европейския град на България. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари