Влак помете възрастен мъж край Русе

0
Инцидентът е станал тази нощ в междугарието Долапите - Централна жп гара
Инцидентът е станал тази нощ в междугарието Долапите - Централна жп гара

Инцидентът е станал тази нощ в междугарието Долапите - Централна жп гара

Мъж на около 60 години загина, след като беше блъснат от пътнически влак край Русе. Инцидентът е станал около 03:10 часа на жп линия №4, гара Русе – гара Горна Оряховица, в района на км 16+200, в междугарието Долапите - Централна жп гара Русе.

Машинистите на влака, който се е движел по направлението София - Силистра, съобщили, че след жп прелеза на квартал „Долапите“ са забелязали човек да върви по баластовата призма, непосредствено вдясно от жп линията, и незабавно са задействали спирачките.

След спирането на влака, машинистите се върнали пеша обратно и установили възрастен мъж да лежи в канавката вдясно до жп линията.

Мъжът е бил откаран в УМБАЛ „Канев“ в Русе, където по-късно е починал.

На местопроизшествието е извършен оглед, случаят е документиран, образувано е досъдебно производство и се изяснява от служители на Първо РУ. Самоличността на загиналия е установена, но не се съобщава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    7
    до 6
    Пише, че е вървял до жп линията, а не по нея. Може да е бил под влияние на нещо и да не е осъзнавал, че се излага на риск или не му е пукало.
  • 7
    6
    Русенец
    Може да е самоубийство. Кой нормален човек ходи по релсите?
  • 7
    5
    Така е ...
    Вместо "възрастен мъж" можеше да го определят така например: мъж на възраст над средната. Все пак приживе е само на "около 60 години" - Бог да го прости!
  • 5
    4
    и от много жал за младенеца
    се пуска на разходка по релсите да намери душевен покой.
  • -4
    3
    до Nobility
    Мисирките остават изненадани когато внезапно гризнат дясна лява от 65/70 годишен например.Не им идва на ум че човекът цял живот това раздавал,шяв,десен или прав.Рязко и бързо.Резултатите са видими и комични.После на дъртият му става жал за младенеца. :)))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари