Владислав Панев: Забавя се изпълнението на реформите, предвидени в коалиционното споразумение

1
За него е разбираемо, че тонът на "Има такъв народ" по темата е малко по-остър, защото те никога не са били в коалиция, за разлика от "Демократична България"
За него е разбираемо, че тонът на "Има такъв народ" по темата е малко по-остър, защото те никога не са били в коалиция, за разлика от "Демократична България" Видео: NOVA NEWS

"Компенсациите се дават за неочаквани събития, ако цените се задържат високи, трябва да се предприемат други мерки", заяви депутатът от "Демократична България"

"Диалогът в коалицията може да бъде много по-добър. Има проблеми, четири формации участват, някои от тях сами по себе си коалици, така че няма как процесът да е изключително гладък. Не се разграничавам от предупрежденията на ИТН, защото определено има нужда от подобряване на работата и ускоряване изпълнениетона реформите, предвидени в коалиционното споразумение", това каза в „Твоят ден“ по NOVA NEWS Владислав Панев от "Демократична България".

За него е разбираемо, че тонът на "Има такъв народ" по темата е малко по-остър, защото те никога не са били в коалиция, за разлика от "Демократична България".

Като пример за забавени реформи Панев даде енергетиката, индустрията като цяло, облекчаване на административните процедури, инсталиране на нови мощности.

За антиинфлационните мерки депутатът заяви, че голяма част от тях са били обсъдени с "Демократична България". Той изрази съгласието си с увеличаване на пенсиите, тъй като възрастните хора са най-ощетените от прехода и от инфлацията.

"Компенсациите за електроенергията и природния газ трябва да продължат още известно време, но те се дават за събития, които са неочаквани. Ако цените се задържат високи, трябва да се търсят други мерки - енергийна ефективност и по-добра конкурентоспособност на българските компании", смята Владислав Панев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари