Владимир Путин: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа

1
Нашият враг е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия?
Нашият враг е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия? Снимка: Владимир Путин / Вконтакте

Нашият враг е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия?

"Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа“. Това заяви Владимир Путин на среща с лидерите на фракциите в Думата, предаде ТАСС.

"Неотдавна казах: нашият враг е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия? Това никога не се е случвало и няма да се случи", каза Путин.

Според него опитите на врага да сплаши руския народ имат обратен ефект.

„Врагът просто не осъзнава с кого си има работа. С Русия! Това е такава общност от хора, обединени от общи цели, независимо от етническите и религиозните особености. Имаме обща култура, имаме нещо, което обединява всички ни", подчерта руският президент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    29
    Име
    Мдаа, а "идиота" Путин спечли изборите при над 70% активност..Явно в Русия всички са болшевики..поне според Шушона...Абе, аз още се чудя на нещо. Хем Русия била Блатная, били там ...кави ли не, хем били още в средновековието, хем магазините им били празни, чипове от пералните си смъквали щото нямали. Хем Великата Украинска Армия Побеждава...периодично ходят на паради по "Червения площад", или пият бира в Сочи. От друга страна - вой до небесата че Украина без американски кинти..въобще без кинтите щяла да изгуби "войната".... кахърят се разни хорица отде да търсят снаряди, че и кашимерия да пращат искат....Не знам да ви река. Нещо не енаред в цялата картинка. Някой лъже, ама кой ли?!
  • 0
    28
    18
    Гледал съм те - аз съм редовен потребител на гей секцията в порнхъб! С Шушона гледаме гей клипчета и после ги претворяваме на живо!
  • 0
    27
    Pornhub.ru
    Всъщност аз нямам спомен от нищо, откакто проституирах на Слънчака и един Гей Сергей така ми опъна задника, че забравих и малкото си име. След това станах звезда в порнхъб в гей секцията!
  • -3
    26
    18
    Руснята не си поплюват и млатят с фабовете наред, сегат бомбят по собствените си села. Ще се наложи някой да спасява едни рускогаварящи от други рускогаварящи. Все по плану, ура!
  • 2
    25
    ха,ха
    шушоне, в Русия управляват по-големи капиталисти от нашите, ама ти едно си знаеш, едно си баеш, то на тези години няма как да промениш стереотипите, колко направи 73 или 74?!?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари