Владимир Путин внесе в Държавната дума анексирането на четирите области от Украйна

2
Според документа ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област се приемат в състава на Руската федерация
Според документа ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област се приемат в състава на Руската федерация Снимка: ТАСС

Според документа ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област се приемат в състава на Руската федерация

Президентът на Русия Владимир Путин внесе в Държавната дума проект на федерален конституционен закон за приемането на ДНР, ЛНР, Херсонска област и Запорожка област в състава на Руската федерация, съобщи ТАСС, позовавайки се на информация от пресслужбата на Комитета за държавно строителство и законодателство на Държавната дума.

"Четири проекта на федерални конституционни закони (ФКЗ) за присъединяването на Донецката и Луганската народни републики и Запорожската и Херсонската област към Руската федерация бяха представени от руския президент в Държавната дума", съобщиха от пресслужбата.

Според документа ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област се приемат в състава на Руската федерация в съответствие с руската конституция и законодателство, като се образуват нови субекти - две републики и две области. Името на новия субект на Руската федерация ще бъде включено в първата част на член 65 от руската конституция, в която се изброяват руските региони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари