Владимир Путин: Русия ще продължи да развива и укрепва въоръжените си сили

0
Новите балистични ракети "Сармат" поемат бойно дежурство до края на годината
Новите балистични ракети "Сармат" поемат бойно дежурство до края на годината Снимка: Russian Ministry of Defense

Новите балистични ракети "Сармат" поемат бойно дежурство до края на годината

Русия ще продължи да развива и укрепва въоръжените си сили, отчитайки потенциалните военни заплахи и рискове, заяви руският президент Владимир Путин.

Ще продължим да развиваме и укрепваме нашите въоръжени сили, като вземем предвид потенциалните военни заплахи и рискове“, каза Путин в телевизионни коментари, предаде Ройтерс, цитиран от БНР.

Той добави, че наскоро изпитаните руски междуконтинентални балистични ракети “Сармат”, способни да носят 10 или повече ядрени бойни глави и примамки, ще бъдат приети на въоръжение до края на годината. Путин отбеляза, че изпитанията на междуконтинентална балистична ракетаСармат” са били успешни.

Планира се до края на тази година първият такъв комплекс да поеме бойно дежурство“, подчерта Путин. Той добави, че освен “новите оръжия, вече тествани на бойното поле, войските започнаха да получават системи за противовъздушна и противоракетна отбрана С-500, които нямат текущи съответствия в света“.

Поздравявайки завършилите висши военни учебни заведения, Путин за пореден път наблегна на смелостта на руските военни, като каза, че те “самоотвержено се борят” за сигурността на руския народ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    до 6
    Смотльо, заеби какво ти казва Херо ханъм, можеш да ползваш и други източници, другарю болшевик. Аха да кажа, че може и да се напънеш да мислиш, но се отказах. Не мислиш. Не можеш просто. Ето това беше най-гадното на соца, че превърна калабалъка в неспособни да мислят. Нищо, така си щастлив! Имаш си цел в живота, имаш и задници за целуване. Какво повече може да иска един плебей?:)
  • -3
    6
    До 5
    Рашистко тролче, ако "целия сват" са Сев. Корев, Венецуела, Белосатрапия и Еритрея право си. НО целият останал нормален свят е ПРОТИВ късокракия азиятски окупатоски сатрап! Фалшивите новини и опорките на Митрофанката няма да променят ИСТИНАТА! ПУТЛЕР КАПУТ! СЛАВА УКРАИНА!
  • 2
    5
    ?:
    Агресията на сащ в Европа трябва да бъде спряна, а сащ да бъдат обратно натикани в собствената си държава! Путин, цял свят е с теб и с Русия!
  • 0
    4
    до 3
    В момента са такива. Както виждаш нищо не могат да и направят. САЩ са на колене до степен, че детски храни и дамски тампони не могат да си произведат. Идва новият световен ред. Да се молим Русия да не роди нов Горбачов или Хитлер.
  • -4
    3
    До втори
    Напротив, дай боже да има нов Горбачов. Крайно нужни са възпитани и ерудирани хора да оглавят Русия, да я извадят от амплоато "Империя на злото" и да я върнат в семейството на европейските държави. Да спре политиката на насилствено асимилиране на съседните народи и държави. Нека времето на сатрапите Сталин и Путлер остана в ная-мрачната история
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари