Владимир Путин: Москва ще отговори сурово на украинските атаки

4
Путин обвини Украйна, че се опитва да взриви „Турски поток”
Путин обвини Украйна, че се опитва да взриви „Турски поток” Снимка: БГНЕС / ЕПА

Путин обвини Украйна, че се опитва да взриви „Турски поток”

Русия ще реагира сурово, ако украинските власти продължат да организират „терористични атаки”. Това заяви Владимир Путин на заседание на Съвета за сигурност, предава NOVA.

Държавният глава обвини Украйна, че се опитва да взриви участък от газопровода „Турски поток”. „Бяха извършени редица терористични атаки и опити за нападения срещу електрическата и газовата инфраструктура на страната ни, включително опит за бомбен атентат в участък от газопреносната система „Турски поток, заяви Путин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    14
    до 11
    И в България тук-таме някой тъп и беден непрокопсаник.
  • 6
    13
    MOSAD
    Много се говори за изолацията на Русия, най вече на Запад, в Щатите и тук там в Азия и в Австралия, но е факт, че Русия е в Ш. О. С. и Б. Р. И. К. С., така че в ресурсен, икономически и политически смисъл, едва ли можем да говорим за някаква "Световна" изолация. Който има желание, нека да погледне какъв процент от населението на Земята живее в държавите от тези организаций. Също да погледне ресурсното, икономическото и пазарно съдържание на тези държави. Не че Русия ни е любимка, фактите са си факти.
  • 0
    12
    до 11
    Пълни глупости. САЩ ги подкрепят ЕС, защото са окупирани от САЩ, Колумбия, Канада, Южна Корея, Тайланд , Австралия и няколко островни държави на карибите, с по 50-100 000 души.:) Абе, абдал, САЩ като поискаха от Саудитска арабия и ОПЕК+ да вдигнат добива на нефт, защо добивът го намалиха? Нещо не ми звучи съюзнически.:) Събуди се и прогледни, нищо, че ти плащат да ръсиш глупости.
  • 0
    11
    До 10
    Беларус, Сев. Корея, Венецуела, Еритрея-тези поименно подкрепят окупацията на Путлер. ВСИЧКИ останали са СРЕЩУ Рушлямистан! ФАКТ!
  • 10
    10
    до 9
    Я да ми изброиш поименно кой е с Украйна, защото оставам с впечатлението, че четеш единствено сводките на украинската пропаганда.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари