Владимир Путин: Колкото по-скоро приключи конфликтът в Украйна, толкова по-добре

0
Според него страната му се стреми да сложи край на войната, започнала през 2014
Според него страната му се стреми да сложи край на войната, започнала през 2014

Според него страната му се стреми да сложи край на войната, започнала през 2014

Русия не се стреми да завърти маховика на конфликта в Украйна, а да сложи край на войната, която започна през 2014 г. след външно провокиран преврат в страната. Това заяви руският президент Владимир Путин пред репортери в четвъртък, цитиран от ТАСС, предаде БГНЕС.

Всъщност, ситуацията започна да се оформя, но беше по-малко видима в нашата страна, а на Запад предпочитаха изобщо да не говорят за нея и да не я забелязват, но всичко започна през 2014 г. - след преврата, предизвикан от Щатите”, каза президентът.

Нашата цел не е да подновим конфликта, а да сложим край на тази война. Към това се стремим и ще продължим да се стремим”, подчерта Путин. Той добави: „Колкото по-скоро приключи конфликтът в Украйна, толкова по-добре”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -10
    4
    Човешка приказка
    наистина , ама как ще го направиш това бе Владимир ? Поискай му прошка , чел съм , че носиш християнско кръстче дарено от твоята майка ! Приеми , че ти си грешният , Господ Бог е съдията , не примирай за неща , които след 10 годни или дори след 15 нямат да имат никаква стойност за теб.
  • 15
    3
    Моё имя
    Владимир Владимирович, очаквах от Вас да сте по-експедитивен и да се справите с това дразнещо проблемче, фашистите в усрайна, къде-къде по-бързо! Не разбирам защо толкова го протакахте във времето? Може би за да ги мъчите по-дълго?
  • -14
    2
    Коза Ностра Дамус
    Виждам в кълбото Вовата да се вози на автомобил Чайка,.......ама в дървен костюм. Ааамин. ИншАллах. Горе-долу-дясно-ляво, Аааамиииин. Заривай.
  • 22
    1
    Sтанко
    Вова, ще се правят още малко на неразбрали. Ако разбираха краварите какво правят - пак щяха да го правят,,защото са такива - кръвожадни!!! Скоро всички ще разберем каква глупост е направена, но раната няма как да зарастне! Съдбата на Чаушеску когато достигне Зеленската фамилия - тогава всички можем да разберем, че войната е приключила, нали Вова?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари