Вижте какво вещаят звездите в първия ден от седмицата

0
Вижте какво вещаят звездите в първия ден от седмицата

Овен

Днешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в краен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Телец

Има какво да кажете и това са все много сериозни неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в отношенията с другите хора, особено в личните, и се постарайте да ги оживите. Направете така, че всяка Ваша дума да показва готовност да се сближите още повече. Но ако не сте прекалено заинтересувани от тези отношения, не си заслужава да се занимавате с тях въобще. Ако сте заинтересувани, действайте по-смело!

Близнаци

Днес може да си спомните с какво са се занимавали древните жреци в египетските храмове, например! И най- добре ще е. да ги последвате и да погледате звездите! Звездното небе много ще ви успокои, сближи и настрои към романтични мисли за прекрасното. За тази цел може даже да си организирате и посещение в Планетариум.

Рак

Днес е по-добре да се погрижите не за своята привлекателност, а за удобството на своя тоалет. . Събитията през този ден ще се подредят така, че ще се оценява не Вашата елегантност, , а издръжливостта Ви и готовността да преодолявате различни препятствия.

Лъв

Днес Вие можете без угризение на съвестта да плувате по течението. На каквото и течение да сте попаднали (за препоръчване е топлото, че със студеното не се знае кое и как), то при всички положения ще Ви отнесе там, където трябва.

Дева

Денят ще бъде доста успешен , ако не се страхувате да използвате най-добрите практики и да „сменяте конете”, когато се наложи.. Ако сте консервативно настроени, наистина ще Ви бъде трудно. Ще чувствате че изоставате, и че сте изпуснали нещо значимо. Много важна е и способността, не просто да се вслушате в мнението на другия човек, но и да се поставите на неговото място. Само по този начин ще успеете да избегнете конфликтите и споровете. Не трябва и да купувате вещи, които смятате да ползвате дълго, защото те няма да оправдаят Вашите надежди. За преместване или смяна на работата също не е най-подходящия момент.

Везни

Предстои Ви един просто потресаващ ден! Дори и не сте подозирали че така Ви обичат, и то – толкова хора едновременно. И искрено! И съвършено независимо един от друг! На практика днес може да Ви се завиди. Постарайте се да не загубите това съкровище на взаимна любов, което сте успели да натрупате за годините на Вашия живот!

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавате на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

През днешния ден ще бъде трудно да проявявате свободно чувствата си, както и да развивате природните си творчески дадености. Ваша основна задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка. Звездите твърдят че победа (или друг положителен резултат) е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. Полученият резултат може да се окаже видимо по-нисък от очакванията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на главното, като веднага правилно организирайте интересуващите Ви проекти.

Козирог

Днес не си заслужава да се занимавате с работа, но , ако трябва да сме точни, денят не предразполага прекалено и към активен отдих. Що се отнася до кратко пътешествие - неуморително и приятно , обещава да е във всяко отношение интересно. Това показва, че е крайно време, да се стегнете за път! Ако сте дама, трябва сериозно да подходите към избора на тоалет. Ще Ви се предостави възможност да направите неизличимо впечатление на прекрасен непознат. Ако предпочетете да останете в къщи, не трябва да организирате голям прием или да каните гости. Задоволете се с компанията на най-близките си хора, а именно с тях предстои да водите интересни разговори. Може да се решат много проблеми, които са Ви тревожели в последно време.

Водолей

Не винаги достиженията са най-главното в живота. Възможно е днес да се замислите за процеса на пътешествие, а не само за крайната точка, към която ще се отправите. Победа в състезание или конкурс могат да Ви донесат само кратковременно чувство за удовлетворени , или да Ви накарат да се почувствате важна опора, но каква цена трябва да платите за целта? Помислете по какъв начин може да подредите нещата така, че не само да може да участвате в общата игра, но и да изпитате удоволствие от този процес. Внимавайте, да не се окаже много висока цената!

Риби

Днес този ден Вашият любим човек ще се нуждае от Вас не само в качеството на любим човек, но и в качеството на работна сила. Той бляскаво ще се справи с възложената му работа и даже ще поиска продължение, но само в случай, че наградата ще бъде Вашата щастлива и искрена усмивка.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари