"ВИП Брадър" с нов водещ

1
Продуцентът на реалитито разкри пикантни подробности за новия сезон на шоуто
Продуцентът на реалитито разкри пикантни подробности за новия сезон на шоуто Снимка: Нова телевизия

"Ще вкараме много нови хора – те за първи път ще участват в подобно предаване, което е изключително предизвикателство. Ще имаме и млади, и стари съквартиранти, жени и мъже, които търсят любовта", каза Нико Тупарев.

Продуцентът на "ВИП Брадър" Нико Тупарев хвърли бомба в ефира на Нова телевизия тази сутрин. Пред Виктор Николаев той обяви, че най-гледаното предаване ще има нов водещ, но категорично отказа да разкрие повече подробности.

Николаев предположи, че трети човек ще се присъедини към Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, но продуцентът се ограничи с лаконичното: „Ще видим”.

Досега едно-единствено издание на Брадъра се води не от Мистър Стани богат, а от Милен Цветков.

Още преди няколко седмици седмичник разкри, че Ники Кънчев искал увеличение на хонорара си като водещ и затова може да се раздели с Тупарев.

"Ще вкараме много нови хора – те за първи път ще участват в подобно предаване, което е изключително предизвикателство. Ще имаме и млади, и стари съквартиранти, жени и мъже, които търсят любовта. Замислили сме всякакви комбинации на любовта" – коментира Тупарев за подбора на участниците.

Повечето обаче нямали сериозни изисквания за престоя си в къщата, за разлика от звездите в други години.

Ще изпитаме участниците какво са готови да направят за любовта, обясни още продуцентът, който категорично отказа да каже имена на участници.

"В момента тече финалната подготовка. Този път проектът ще продължи три месеца, но в него реално ще има два сезона", бе категоричен Тупарев, който не скри, че може да започне излъчването веднага. По традиция обаче първия епизод ще започне през септември, като точната дата засега остава тайна.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари