Виктор Папазов: България се управлява като колония

5
Папазов:"Първото правителство на СДС е Отворено общество. Там е една голяма сделка между част от партийния елит, тогава на БКП, който сключва сделка със Запада, с новите господари, и така тръгна този сбъркан преход, затова сме на този хал"
Папазов:"Първото правителство на СДС е Отворено общество. Там е една голяма сделка между част от партийния елит, тогава на БКП, който сключва сделка със Запада, с новите господари, и така тръгна този сбъркан преход, затова сме на този хал" Снимка: БГНЕС

"България се управлява като колония"

Това каза в „Студио Хъ” по Телевизия 7/8 Виктор Папазов, създател на Българската фондова борса, цитиран от FROG NEWS

"Говори се, че първото правителство на СДС е Отворено общество. Там е една голяма сделка между част от партийния елит, тогава на БКП, който сключва сделка със Запада, с новите господари, и така тръгна този сбъркан преход, затова сме на този хал.

Тука целенасочено се унищожава образование, целенасочено ни продават лоша храна, за да тровят и разболяват, целенасочено имаме лоши условия на живот, за да може най-кадърния човешки материал да се махне, да се реализира, щото им трябва там, не им трябва тук, но това е логиката на управление на колонията", обясни Папазов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари