Виктор Николаев продава апартамента си заради дългове

2
Водещият е бил погнат от кредитори заради забавени вноски по ипотеката на жилището
Водещият е бил погнат от кредитори заради забавени вноски по ипотеката на жилището

Виктор Николаев е закъсал с кредитите и е принуден да се раздели с апартамента си в центъра на София.

Водещият е бил погнат от кредитори заради забавени вноски по ипотеката на жилището и затова го е обявил за продан, пише „Ретро”. 

Припомняме, че партньорът на Аделина Радева в сутрешния блок на Нова тв бе разследван за доходите си, за да се види как е успял да купи луксозния имот, който е втори за семейството му. Николаев и съпругата му Людмила Железова вече имат едно голямо жилище, което също се намира в топцентъра на столицата.

Двамата преди година решили да купят и второто с идеята, че ще успеят да го изплатят, за да остане за дъщеря им Дара. Железова обаче имала все по-малко приходи от работата си в националното радио, където доста свили бюджета за хонорари, и явно това се е отразило пагубно на семейната каса. Освен това апартаментът им донесе куп скандали и затова взели тежкото решение да се освободят от бремето и от кредитите.

"Всички знаят къде живее след тези скандали около апартамента. Вече не се чувстват спокойни. Дъщеря им расте и скоро ще тръгне сама на училище, а за нейната безопасност не е добре всеки да знае къде живеят. Виктор не еднъж е казвал, че вече започва да се уморява от шума на големия град. Въпреки че апартаментът е на сравнително тиха улица, все пак е в самия център ", споделят запознати от сутрешния блок на Нова телевизия.

Николаев дори започнал да обмисля, ако му останат пари от първата вноска след продажбата, да си закупи къща близо до София.

"Повечето хора вече искат да избягат далеч от града. Всеки, който има финансовата възможност, си взима или пък си строи къща. Ето и Ники Дойнов се реши на тази стъпка, въпреки че живее в един от най-хубавите квартали в София, иска най-доброто за семейството си, а именно спокойствие. Такова може да получи единствено в къща. Може да си вземат куче за детето, което тя толкова много иска, да не се притесняват, че ще ги познаят, докато си пият кафето. Работата ни е много тежка, а спокойствието е лукс", допълват запознати.

Николаев получавал съвети от свои близки приятели, които вече имат къщи близо до София. Дори е ходил на няколко огледа, но не изключвал вариант и сам да си построи дома, който най-добре ще пасва на нуждите на семейството.

Единственото, което пречело на плановете му засега, е фактът, че вече втори месец не се намирал купувач за апартамента му. Вноските към банката пък се трупали и борчовете му все растели, така че започнал да се притеснява да не би банката принудително да продаде имота и за него да не останат дори парите от първоначалната вноска. Затова и разгласил факта, че продава жилището и сред колегите си с надежда по-скоро да успее да го изтъргува.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари