Вие бягате от България, искате украинците да останат?

1
Ако все пак някои останат у нас, те ще го направят само защото са етнически българи
Ако все пак някои останат у нас, те ще го направят само защото са етнически българи Снимка: Фейсбук

Ако все пак някои останат у нас, те ще го направят само защото са етнически българи

По повод 40-те лева за украинските бежанци, които всъщност се усвояват от българските хотелиери, ще ви кажа следното. Първо, няма да коментирам, че въпросните бежанци наливат по милион да ден у нас. Няма да коментирам, че повечето от тях само преминават от тук. Те искат да работят и ще работят. Само че ще го правят в Германия, Франция или Австрия например. Просто защото нищо не ги задържа тук, а там условията са по-добри. Вие бягате от България, искате украинците да останат? Те си имат същата кочина, същата посткомунистическа кочина като нас! В много от добрите хотели във Франция има украинци. Те не са дошли тук да питат за клетите 40 лева, които трябва да стимулират българската икономика. В много от скъпите хотели на Европа ще видите украинци. Със скъпи коли, които си плащат стаите там. Те ще се борят и ще победят.

Ако все пак някои останат у нас, те ще го направят само защото са етнически българи! Но онези от вас, които не ги желаят тук, те не се вълнуват, че са наши сънародници. Те се вълнуват, че бежанците са врагове на Путин! А Путин е по-важен за българските русофили от нашите сънародници!

Димитър Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Стоянов
    Ами то хората преди бягаха от тук заради комунягите, а сега багат заради техните отрочета - деца и внуци, точно такива като теб!
  • 5
    2
    русенец
    Браво, поздравления. Перфетктно казано - за путинофилите любовта към Путлер е по-важна от страданието на нашите сънародници от Украйна. Ама иначе реват за ужким извършени издевателства върху тях, а самите те ги предават и ненавиждат. Само маниакална "любов" към джуджето - диктатор. Низки, мерзки души, продали се за копейки на дявола.
  • 3
    1
    Прав им път!
    Да вървят! На майка си у пYтката!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари