Вежди Рашидов хвърли оставка от ръководството на ГЕРБ

3
ПГ на ГЕРБ-СДС поискаха той да напусне и поста на председател на парламентарната комисия по култура
ПГ на ГЕРБ-СДС поискаха той да напусне и поста на председател на парламентарната комисия по култура Снимка: БГНЕС

ПГ на ГЕРБ-СДС поискаха той да напусне и поста на председател на парламентарната комисия по култура

"Подавам оставка като председател на Комисията по култура и медии в Народното събрание и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ". Това заяви депутатът Вежди Рашидов. "Още веднъж поднасям своите извинения за изказването ми днес", каза още Рашидов, пише вестник "Труд".

По-рано то ПГ на ГЕРБ-СДС поискаха той да напусне тези два поста, след като негов коментар, направен в почивката на извънредното заседание на парламента в понеделник, предизвика скандал и вълна от възмущение.

„Има и сега закони. К‘во чешеме езици? Всички к**ви се събудиха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна“, се чува да казва Рашидов. Той говори на зам.-председателите на НС Никола Минчев и Росица Кирова в почивката, когато се предполага, че микрофоните са изключени. Оказва се обаче, че тези на председателската катедра работят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Ники
    Ще направят всичко възможно да се задържат на власт с каквото и да е и всички средства
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари