Веселин Маринов претърпял опасен инцидент в Алпите?

0
Веселин Маринов: Поредната измислица на жълтите медии
Веселин Маринов: Поредната измислица на жълтите медии

Веселин Маринов е почитател на зимните спортове, затова решил да разпусне в курорт в Алпите малко преди Коледа. Там той претърпял ски инцидент и се разминал на косъм от смъртта, писаха вчера десетки жълти медии. Според клюката при поредното спускане Маринов загубил контрол върху ските си и се търкалял близо километър по стръмен участък. Потърсихме певеца и ето какво каза той.

Лъжа е, няма такова нещо. Толкова работа имах, че не съм си и помислял за почивка в чужбина. Бях толкова зает до 31-и, че дори родителите си не успях да посетя, камо ли да ходя в Алпите, каза Веселин Маринов и добави: “Поредната измислица на жълтите медии., предаде 24 часа.

Тази вечер, навръх Богоявление, той ще пее в благотворителен концерт в зала 1 на НДК. Организира го Димитър Туджаров-Шкумбата. В спектакъла освен него ще участват и актьорите от “Комиците”, Орлин Горанов, Росица Кирилова, Графа, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, ансамбъл “Българе”, ансамбъл “Чинари”, вокална група “Бон-Бон”, илюзионистът Астор и много други. Концертът е в помощ на 6-годишния Кирил Стоименов, който е с вродена хидроцефалия и множество съпътстващи заболявания.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари