Веселин Маринов представи книгата си в Русе

2
Обичаният певец  зарадва русенските си почитатели със свои изпълнения
Обичаният певец зарадва русенските си почитатели със свои изпълнения

Певецът Веселин Маринов гостува тази вечер на публиката в Русе, за да представи автобиографичната си книга „От любов“.

Събитието, което е част от национално турне, събра публиката при спазване на противоепидемичните мерки в зала „Европа“, информира Русе Медиа.

Веселин Маринов сподели, че още преди време композиторът Тончо Русев го е посъветвал да събере историята на живота си в книга, когато остарее. От 10 години издателства канели изпълнителя да напише автобиография, но той смятал, че не е дошъл моментът. Когато настъпила пандемията и концертният живот спрял изцяло, певецът седнал и постепенно се родила книгата му „От любов“.

Но тъй като все пак не е писател, а музикант, Веселин Маринов зарадва русенските си почитатели със свои изпълнения. За разлика от пищните концерти, сега песните му звучаха различно, тъй като на сцената бяха само той и китарата на Светослав Лобошки.

Веселин Маринов отговори на много въпроси, включително и за преживяването КОВИД-19. Накрая раздаде автографи на всеки, който си купи книгата му.

На 2 юни певецът ще гостува на публиката в Бяла. Представянето на автобиографията му ще започне от 18.30 часа в читалище „Трудолюбие“. Входът е свободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари