Веселин Марешки: ВМРО лъжат, че са спрели Истанбулската конвенция

0
Никой не контролира как НПО-та с джендър проекти шестват из българските училища и тихомълком прокарват тази идеология
Никой не контролира как НПО-та с джендър проекти шестват из българските училища и тихомълком прокарват тази идеология Снимка: БГНЕС / Архив

ВМРО и Каракачанов лъжат, че са спрели Истанбулската конвенция.

Тя свободно си шества из българските училища. При нас постоянно пристигат сигнали от родители и учители. Ето например в учебника по биология и здравно образование за 9-ти клас, написан от девет души, фигурират недвусмислени внушения за хомосексуализъм като „изграждане на трайни връзки с партньор от другия или от същия пол“.

Това заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки в позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

,,Никой не контролира как НПО-та с джендър проекти шестват из българските училища и тихомълком прокарват тази идеология – пускат се допитвания, в които се допуска друг пол, освен мъжки и женски, правят се анкети като „Училище без насилие и стереотипи, основани на пола“, в които се задават безумни въпроси на децата, които съвсем объркват представата им какви са. В същото време тези, които се бият в гърдите, че са патриоти – Каракачанов и Симеонов, си мълчат, което е ясен знак за политическа подкрепа. Добре, че са се кръстили Обединени патриоти, а не българските патриоти. Защото действията им са срамни и за патриотизма, и за избирателите им. Както казва Волен Сидеров те са представители на Сорос за България. Вероятно има сериозни основания, за да го твърди'', се казва още в съобщението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари