Веселин Марешки: Очаквам да бъдем изненадата на тези избори

0
С Валери Симеонов сме остри камъни, но ни обединява националният интерес
С Валери Симеонов сме остри камъни, но ни обединява националният интерес

Веселин Марешки, "Воля": Стремим сме да сме трета политическа сила, с Валери Симеонов сме остри камъни, но ни обединяват не дрязгите, а националният интерес

Това каза пред журналисти лидерът на "Воля" Веселин Марешки по повод регистрацията на Патриотична коалиция - "Воля" и НФСБ, предаде агенция "Фокус".

"Ние се стремим да сме минимум трета политическа сила на тези избори. Мисля, че през годините хората са показвали, че има достатъчно патриотично мислещи хора. Мисля, че с нашата силно социална икономическа програма ще привлечем още фенове. Очаквам да бъдем не само новината, а изненадата на тези избори", заяви още Марешки.

Той поясни, че новата патриотична коалиция няма да отстъпи от конкретните си точки.

"Срещу едната от тези точки аз ще поема личен финансов ангажимент. Това е нашата програма, ние се явяваме на избори с тази програма. Очакваме, че ще постигнем такъв резултат, че да може да управляваме и да я реализираме. Така че глас народен - глас Божи. Вярвам, че българският народ е мъдър. За разлика от някои други, които го считат за дебилен, аз вярвам в мъдростта на българския народ", каза още Веселин Марешки.

"Ние сме заедно с г-н Симеонов и сме показали, че сме готови да дадем немалка крачка назад, а да загърбим нашето его в името на националните интереси. Единственото, което ни интересува е кой стои зад тази програма. Имена, проценти, тюрлюгювечи безпринципни, които наблюдавате в част от дясното пространство, десни с Мая Манолова, ние сме в патриотичния сектор, имали сме лични разногласия, ние сме остри камъни, обаче личното няма нищо общо пред националното. Единственото, което ни обединява е не дрязгите, а националния интерес за високи доходи, безплатни лекарства, силна икономика, борба с монополите и не на последно място даже едно от първите неща - корупцията максимално близко до нулата", допълни още Марешки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари