Венцислав Пенгезов: След месец ще сме свидетели на вълна от затваряне на малки бензиностанции

1
Още една бензиностанция затваря в Русе заради високите цени на горивата
Още една бензиностанция затваря в Русе заради високите цени на горивата

Още една бензиностанция затваря в Русе заради високите цени на горивата

Става дума за обект в квартал "Средна кула". Собственикът се надява това да е временна мярка, до нормализиране на ситуацията.

Венцислав Пенгезов има две бензиностанции, като заради икономическите условия е принуден да затвори обекта си в квартал "Средна кула". Освен това, заради високите такси за транзакциите, от 19 юни в бензиностанцията няма да може да се плаща с банкови карти.

Пенгезов заяви, че ситуацията може да стане още по-неблагоприятна ако падне покупателната способност на населението, предаде КИС 13.

Освен това, мярката от 25 стотинки за литър бензин или дизел може да направи така, че малките бензиностанции да не издържат и да фалират, смята още той.

Прогнозата на Венцислав Пенгезов е, че може да се очаква криза в бранша, тъй като много обекти са предложени за продажба, а по селата дори са затворили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    аааа
    че преди два месеца нали пак затваряше?-ко стана?
  • 9
    5
    Зоро
    При този мошенник никога няма да заредя дано фалира напълно смотаняк.
  • 13
    4
    Ристьо
    При тебе си оставях паричките от 10г ,всяка седмица по 150лв ,докато един ден не караше по бус лентата с 300 на Цар Освободител и слезе да се правиш на бабаит ,Селтак ,и другата дано да затвориш
  • 10
    3
    Глиенд
    Затваряй бе юнак. С ЧесънОЙЛ ли ще се мериш? Пръц. Изказах се.
  • 16
    2
    Христо Христов
    И на Антим затваряй арогантен хитрецо
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари