Венци Стефанов: Спортният министър и кметът на София трябва да си подадат оставките

1
Боби Михайлов не е виновен за футболното хулиганство
Боби Михайлов не е виновен за футболното хулиганство Снимка: БГНЕС

Боби Михайлов не е виновен за футболното хулиганство

Спортният министър и кметът на София трябва да си подадат оставките. Това заяви пред БНР Венци Стефанов, президент на футболен клуб "Славия“.

"Министърът на спорта в продължение на една седмица нагнетяваше напрежението с некоректни изказвания. Явно няма представа за какво става въпрос"

"Министърът на вътрешните работи не само, че не трябва да бъде наказан, той трябва да бъде награден", заяви Стефанов.

"Виждали ли сте какво правят футболните хулигани по стадионите?! Те палят и хвърлят камъни по полицаите. Там има и невинни хора. Видяхте ли за какви наркомани става въпрос? Как може да се разреши двете агитки да се съберат на едно място? Хората, които са допуснали това, трябва да бъдат отговорни за всичко.

Около мирно протестиращите граждани в едни момент са се натрупали такива, които са въоръжени с бомби и боксове. Кой разреши това да се случи в центъра на София?! Като си станал кмет, трябва да носиш цялата отговорност".

"В "Славия" сме се справили с футболните хулигани", отбеляза Стефанов.

"Имаме само културни привърженици. Не допускаме такива индивиди да бъдат фактор в играта. Надрусани наркомани на стадиона ни няма да видите".

"Виновният човек за всичко това е лицето Димитър Бербатов, който от много време нагнетява напрежение", заяви Венци Стефанов.

"Българският футбол ще се промени, когато се промени държавата. Тя трябва да погледне към спорта", посочи още той.

"Боби Михайлов не е виновен за футболното хулиганство", заяви президентът на "Славия".

"Виновно е възпитанието и шефовете на клубовете, които поощряват тези футболни хулигани и им дават власт. За 18 години Боби Михайлов е направил много неща, но на негово място аз бих си подал оставката".

"На снощния мач аз видях едно ново лице на българския национален отбор", отбеляза Стефанов.

"Чест има прави на Данчо Лечков и Емо Костадинов, че бяха там и издържаха на напрежението".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Р. Овч. и ББ
    Новото лице на футбола го чакаме и ще стане кой знае кога а може тогава да не е. Всички подкрепящи перуката са мафия, която си има държава...
  • 1
    2
    Мунчо
    Абе мутро долнопробна, а защо не коментираш милиционерите, които биеха паднали хора. Разбира се, че милицията е отговорна. Те не се справиха.
  • 1
    1
    Ама
    До някъде си прав държавата ни куца ше с един крак сега с тези зглобка вече е на носилка нищо добро не виждам в бъдеще обаче сън сънувах нещо такова като снощи ама още по голямо .това беше репетиция на театъра който предстои ако в парламента си чешат задниците някой .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари