Венко Сабрутев: Стана ясно, че вот на недоверие няма, има предизборна кампания

0
Енергийната политика беше темата на първия вот на недоверие към правителството на Николай Денков и Мария Габриел
Енергийната политика беше темата на първия вот на недоверие към правителството на Николай Денков и Мария Габриел Снимка: БНТ

Енергийната политика беше темата на първия вот на недоверие към правителството на Николай Денков и Мария Габриел

Вотът не мина и правителството продължава с политиката си в енергийната сфера както досега.

Според депутатът от Продължаваме промяната и член на енергийната комисия – Венко Сабрутев, още когато са станали известни мотивите е било ясно, че вот на недоверие няма да има, а ще има предизборна кампания от страна на партиите в опозицията.

"Видяхме го и по изказванията в парламента. Те търсеха трибуна, където да покажат за пореден път предизборната си немощ, защото те не могат да се похвалят с реално направени неща", каза Сабрутев в предаването "Говори сега" по БНТ.

По негови думи правителството не може да бъде обвинявано за лоша енергийна политика през последните 15-20 години, както са вписали вносителите на мотивите.

"Тези три партии, които обвиняват лошата политика в енергетиката за последните 15-20 години всъщност имат пръст в тези 15-20 години", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари