Венко Сабрутев: Половината от машинните разписки в една секция се оказаха под якето на един човек пред очите ми

0
За БСП хартиената бюлетина е по-важна от заплатите на хората, смята депутатът от ПП
За БСП хартиената бюлетина е по-важна от заплатите на хората, смята депутатът от ПП Видео: NOVA

За БСП хартиената бюлетина е по-важна от заплатите на хората, смята депутатът от ПП

"След изборите влязох в секция и броях заедно с членовете. Оказа се, че половината от разписките от машината липсваха и бяха под якето на един човек." Това заяви за "Твоят ден" по NOVA Венко Сабрутев от "Продължаваме промяната".

"Днес в парламента се направи интересно предложение - първа точка за утре да бъде разглеждане на друг законопроект на БСП - вдигане на минималната заплата. Самите БСП обаче гласуваха против това - оказа се, че хартиената бюлетина е по-важна от заплатите на хората. Основният приоритет на БСП не се оказа социалната политика, а бюлетината", посочи той.

По думите му въпреки това ПП ще покани БСП на разговори по съвместна програмна декларация. "Хартиената бюлетина ще попречи на честния избор. Има видео в интернет, в което депутат от ГЕРБ показва как се фалшифицират избори. Машините ни даваха възможност да имаме много ясно гласуване и преброяване на вота", смята Сабрутев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Klsar
    Абсолютни лъжи и манипулации! От дълги години съм в комисии по избори и такова нещо не е възможно да се случи!!! Цялата комисия е около масата, а има и наблюдатели. Абсурдно е някой да прибере разписки под якето! Е тия вече се оляха да търсят причини и начини за манипулация на хората,само и само да прокарат хартиената бюлетина! МНОГО НАГЛИ ПОЛИТИЦИ!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари