Вени Марковски: Представяте ли си до къде е падната Цацаратурата да разследва журналист като Йончева?!

0
Понеже вкараха в затвора всички бандити, мошеници, крадци, политици…, та до нея
Понеже вкараха в затвора всички бандити, мошеници, крадци, политици…, та до нея

П̶р̶о̶к̶у̶р̶а̶т̶у̶р̶а̶т̶а̶ Цацаратурата отново демонстрира своята некадърност – този път с обвинение срещу Елена Йончева!?

Понеже вкараха в затвора всички бандити, мошеници, крадци, политици… извинете за повторението…, телефонни измамници, некадърни и корумпирани (пак извинете за повторението) прокурори, та опряха до единственият български журналист, който в последните близо 30 години обиколи всички горещи точки на планетата и интервюира от талибаните в Афганистан, през убийците в Чечня, далавераджиите в Косово, колещите хора в Алжир…

Направи репортаж – останала сама, без оператора си дори – от Багдад малко преди там да влязат американските войски и т.н., и т.н.ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДОКЪДЕ Е ПАДНАЛА ЦАЦАРАТУРАТА, за да се захване с разследване на такава журналистка?

И представяте ли си какво шоу ще бъде в съдебната зала – било в София, било в Страсбург? Разбира се, след години, когато поредното обвинение на цацаратурата бъде наказано с оправдателна присъда и с глоба за българската държава, главният цацаратор отдавна ще е я съдия в Конституционния съд, я на заслужена пенсия.

Разследващите прокурори ще са може би на море или на планина. Полицаите ще си мислят: „Ами, т’ва ни наредиха, т’ва разследваме“.…А народът ще е забравил за случая – така, както забрави за бившите обвиняеми министри – на здравеопазването, на отбраната, а помните ли, че имаше и обвинение срещу министъра на правосъдието?

Така е – паметта на народа е къса, но за сметка на това избирателна като пощенска кутия: каквото влезе в нея, излиза след ден-два и от него не остава никакъв спомен.…И да не помислите, че това е просто случайно дело? Не, разбира се. Това е предупреждение към всеки, който се опита да разкрие някоя далавера.

Автор: Вени Марковски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари