Венета, не ни остава друго, освен да превърнем болката в сила!

0
Всеки си има своя Ад!
Всеки си има своя Ад!

В социалната мрежа, журналистката Соня Колтуклиева сподели съчувствието и подкрепата си към Венета Райкова.

Вчера Венета Райкова се появи в ефир и разказа за трудностите в живота й през последните години.

Ето какво сподели госпожа Колтуклиева:

"Мила Венета Райкова, гледам те по БТВ и плача заедно с теб! Чувствах се по абсолютно същия начин през 2015 и 2016 година - световъртежи през деня и през нощта, пропадания в някаква мрачна бездна, сърцебиене и задушаване...мислех,че умирам; а имаше моменти, в които искрено се молех да умра...на няколко пъти щях да припадна в телевизионните студия, в които гостувах... Държах се лъчезарно пред хората, а насаме у дома се разпадах...да, права си, Венета - волята те държи изправен, но тялото те предава. Когато душата страда, болестите те връхлитат като глутница подивели кучета.

Премиерът, главният прокурор и най-маститият олигарх впрегнаха цялата сила на Държавата срещу мен! От декември 2014 г.до ден-днешен. Защо?! Защото се чувстват застрашени от думите ми. 
Страхливци!

Алчни мутри и непочтени службогонци се опитаха да прикрият зад кампанията по омаскаряването ми собствените си грехове и подкупност. "Крадецът вика дръжте крадеца"!

...В "BIG Brother All stars" през декември 2015 г.сънувах как Пеевски ме застрелва, събудих се и плаках много горчиво, благодаря на Ваня Червенкова, че ме успокои.

В известен смисъл, Пеевски наистина ме разстреля. На другия ден, след като излязох от Къщата, данъчните блокираха всичките ми банкови сметки - като капак на дълги и тягостни месеци тормоз, започнал на 8 декември 2014 г.. 
Три безпаметни дни, беше тъкмо преди рождения ден на съпруга ми и преди Коледа, буря от гняв, мъка, омраза, безсилие, страх блокираше ума и сетивата ми... не помръднах от нас, не вдигнах телефона, не ядох нищо, пиех само по малко вода. И се молех!

Не знам как оцелях. Добре, че мъжът ми и дъщеря ми не бяха в София. Ако бяха свидетели на болката ми, щях съвсем да се срина, защото цял живот аз съм била опората на семейството и приятелите си. 
Не отидох на невролог или психиатър. Македонският ми характер ме спаси от депресията. И мисълта, че съм необходима на дъщеря ми Венета и майка ми Мария... Извадиха ме от бездната приятелките ми. Бог да ги поживи!

И ти, Венета, не си получила парите си от ТВ7 косвено заради него, Пеевски, защото разби КТБ. Моите банкови сметки бяха блокирани заради него, Пеевски, заради слугинстващия му финансов министър Горанов, бях унижавана и "страхувана" от подчинените му прокурори. 
Чудовища!

Най-страшното не беше, че останах без пари. Най-ужасяващи бяха кризите на болната от миастения моя майчица, която се сриваше след всяка атака срещу мен на Маргарита Михнева и свинските медии... Точно, когато ми блокираха сметките, ПИК написа, че ще ме арестуват и вкарат в затвора. Бог да им прости, аз не мога.

Всеки си има своя Ад! Нашите разкази могат да ни помогнат за една виртуална колективна терапия; за прилив на пречистваща енергия.

... Интересно, Венета, и ти, и аз, сме с лично число 7 - закриляни от Съдбата!

Тази година сме в лична година 8 и трябва да постигнем своето! С непоколебимост и смелост! На мен ми предстоят много тежки битки, публични и съдебни - тандемът Цацаров/Пеевски иска да ме унищожи с използването на всички възможни репресии. Нееее, няма да се дам!

Прегръщам те, Венета!

Не ни остава нищо друго, освен да превърнем болката в сила, травмите в юмруци, грешките в уроци и страха във воля!

****************
БТВ. "Папараци", ВЕНЕТА РАЙКОВА: "Аз минах през Ада! Всеки един от нас може да падне на дъното. Но трябва да намерим сили да станем и да продължим, защото животът продължава. Преди три години реших да направя коренна промяна в живота си. Реших, че не съм щастлива, не съм доволна от всичко, което се случва с мен. Исках да започна отначало живота си. 2016-а година беше най-черната в живота ми. Никога не съм имала спонсори, богати любовници или богати родители. Годината започна със загубата на 48 000 лева. Това доведе до пълен срив. Започна да ми се вие свят. Бяха едни много кошмарни дни", споделя тя. "Сринах се психически заради финансовите удари", допълва Венета."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари