Велизар Шаламанов: Опитът за президентско управление влошава ситуацията в България

0
Само с избори промяната в България няма да се случи
Само с избори промяната в България няма да се случи Снимка: БГНЕС

Само с избори промяната в България няма да се случи

Ясно е, че трябват усилия за една ясна програма и за много бързи действия, за да има резултат за кратък период от време. Ясно е, че резултатите, постигнати от предното правителство за осем месеца, не са достатъчни, за да убедят българските граждани, че трябва да продължим в тази посока и да задълбочим усилията. Едва ли бързи нови избори могат да доведат до някакъв обрат. Важни са бързи и ясно резултати, които могат да се постигнат, когато има съгласие по важни приоритети и професионално отношение в управлението“.

Това каза в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR Велизар Шаламанов, бивш служебен военен министър.

"Липсата на редовно правителство и на добре работещ парламент през последната година и половина показва, че опитите за президентско управление всъщност влошават ситуацията в България", добави Шаламанов.

"Евроатлантизмът означава преди всичко добро и прозрачно управление, минимизиране на корупционните практики и управление с използване на целия потенциал на нацията, а не по механизма на калинките, които доведоха до всички беди в България", коментира Шаламанов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Местя го!
    Не изпитвам липса на ... правителство. А и по-добре да няма редовно такова, че ще сътворят много про-американски и про-НАТОвски простотии! Дет' се вика: нека следващите 10-ина години да няма правителство! Дотогава нито НАТО ще съществува, нито €врогейския съюз, а ако е рекъл Путин и щатите няма да ги има! Три злини по-малко! Амин!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари