Вече официално може да ми викате и доктор Колев!

3
Атанас Колев се дипломира в Медицинския университет във Варна
Атанас Колев се дипломира в Медицинския университет във Варна

Странно е, знам... Но вече официално може да ми викате и доктор Колев

Така популярният рапър Атанас Колев, когото познаваме със сценичното му име Наско, съобщи на феновете си, че е взел дипломата си за висше образование.

За това се похвали и със снимка в социалните мрежи, на която държи свидетелството си за завършено обучение в Медицинския университет във Варна.

Задължиха ме да кача снимките, извинявайте“, пошегува се още той под кадъра, на който като дипломиран възпитаник е облечен с червена тога и абсолвентска черна шапка – официалните академични емблеми, които традиционно се свързват с успешното финализиране на образованието, пише Монитор.

От своя страна почитателите му веднага започнаха да се надпреварват с поздравленията в коментарите. „Честито, докторе!“, написаха някои от тях. Не липсваха обаче и недоволни, които не скриха възмущението си от това човек на шоубизнеса да може едновременно да се занимава и с професия, от която могат да зависят човешки животи. „Щом Атанас Колев може да се дипломира, тогава и Луна Йорданова наистина може да стане президент“, гласяха някои от недоброжелателните изказвания на критиците му.

Дипломата му идва след като тази година той издаде дебютния си рап албум, а междувременно се стажуваше в няколко варненски болници, сред които „Света Марина“.

Идеята ми е за специализация е гинекологията.

Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката и аз се разбираме – те ме харесват и аз ги харесвам, мисля, че ще има много часове, запазени занапред“, беше споделил преди време Наско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари