Отвратително е да се живее в България, заради всички задници в политиката

0

Коментар на Илко Семерджиев/ за Афера.бг

Е, развръзката дойде – от 2013 г. повтарям, че ДСБ попадна в ръцете на шайка негодници, днес в това вече никой няма съмнение. Москов не напуска МЗ, но си остава с „реформаторска“ подкрепа от ДСБ, а с Кънев „никой не може да ги раздели“. Адвокатските съдружия накачулили бюджета на МЗ ще продължат да рефинансират амбициозните им лични планове, а за пред публиката ще имитират правни консултации за „реформи“.

Варненски далавери ще продължат да точат кръв от здравеопазването, за да може Кънев да копае канала до Русе. Калинките по болничните бордове ще гарантират „реформистките“ проекти с фиксиран лично от Москов бюджет. А Баце ще ги наблюдава благосклонно докато му вършат каквото трябва под шлифера и пред публика. След време ще ги остави на нереформираната съдебна система, като матрял за качествено реформиране.
Жалка картинка. А, и за РъБ да кажа – и те са като Петър Москов, нали подобното привлича подобно. Раданчо, забий си „знамето“, копеле, идат президентски избори, а за тях не е достатъчен само един гол „г*з“. Вече наистина е отвратително да се живее в България. Не заради страната, заради камарата задници накачулени в политиката.
Петър Москов остава член на ДСБ в опозиция със същата категоричност с каквато остава министър в управлението. Освен това остава член и на ръководството на ДСБ, които са в опозиция, но продължават да стоят в управляващия Реформаторски блок. Абе, много сложно стана, резюмирам – ако не сте виждали политически травестит не четете това обяснение – вижте картинката.

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари