Вече е ясно кой е Издислав

5
Най-голямата загадка на седмицата е разкрита!
Най-голямата загадка на седмицата е разкрита!

Най-голямата загадка на седмицата е разкрита! Вече е ясно кой е Издислав.

Това не е той, а тя! И името и е... Преслава, научихме от HotArena.

Новината разкри самият Фики Сторао в телевизионно интервю. Повод за гостуването в един от сутрешните блокове в национален ефир стана промоцията на първия му самостоятелен албум и пилотната песен „Is this Love”. Малкият Стораро гневно отвърна на хейтърите, че не парадира с добър английски, но и не пее Издислав в парчето.

„Издислав”, „Издислав”, къде е „Издислав? Аз питам в песента всъщност дали наистина това е любовта, а „Издислав” може и да си го намерят. Това е абсолютна простотия”, каза още Фики.

Певецът призна, че песента и едноименния му албум са посветена на конкретен човек от живота му.

„Любовта е моята музика, семейство, приятели. И разбира се жена винаги има. Искам да я запазя в тайна защото ми е много мила, не искам да участва в този хеит. Заедно сме от две години, тя е популярна и скоро, ще се разбере коя е тя“, отсече Фики.

Това разбира се не оставя и капка съмнение, че Преслава е дамата на сърцето му. Явно вече е назрял моментът, когато Фики трябва да признае пазената дълго време тайна. От две години двамата си играят на котка и мишка с медиите, но има доста факти и свидетели, които категорично потвърждават "слуховете".

Доказателство за връзката им са и близките отношения, които Преслава демонстрира с родителите на Фики. Като същинска снаха, звездата бе настанена на масата на Тони Стораро и съпругата му. Даже Тони е обсъждал на висок глас колко хубава двойка са Преси и синът му.  На въпрос на водещия дали да очакваме брак и деца Фики отговори, че още не мислят по този въпрос.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Кое за жените шофьори е най-неприятното при паркиране?
- Свидетелите!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари