"Възраждане" ще издигне Петър Петров за председател на 49-ото НС

0
Единствената кандидатура, която ще подкрепим, е кандидатурата на "Възраждане", заяви още Костадинов
Единствената кандидатура, която ще подкрепим, е кандидатурата на "Възраждане", заяви още Костадинов Снимка: БТА

Единствената кандидатура, която ще подкрепим, е кандидатурата на "Възраждане", заяви още Костадинов

Лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов обяви, че кандидатът за председател на парламента от ГЕРБ ще бъде отново Росен Желязков, а за зам.-председател Росица Кирова.

"Възраждане" ще издигне кандидат за председател на 49-ото Народно събрание (НС), съобщи лидерът на партията Костадин Костадинов пред журналисти преди утрешното първо заседание на новия парламент, предаде БТА.

Както предишния път, така и сега, това ще бъде адвокат Петър Петров, посочи той относно предложението на "Възраждане" за председател на НС.

Както и преди, така и сега, единствената кандидатура, която ще подкрепим, е кандидатурата на "Възраждане", заяви още Костадинов в отговор на въпроса дали ще подкрепят номинацията за председател на НС на най-голямата парламентарна група.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    123
    късай Коцьо ! ти си.
  • 2
    1
    Израждане
    Да си хващат псичноболните избиратели и в Сибир
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари