Възраждане обявиха „гражданско неподчинение“

3
Костадин Костадинов: Парламентът гласува едно престъпно решение
Костадин Костадинов: Парламентът гласува едно престъпно решение Снимка: БГНЕС

Костадин Костадинов: Парламентът гласува едно престъпно решение

Депутатите от "Възраждане“ обявиха "гражданско неподчинение" след приемането на проекторешението за помощ за Украйна. Това обяви на брифинг в парламента председателят на парламентарната група на ПП „ВъзражданеКостадин Костадинов.

Той коментира, че за тях това правителство не представлявало българския национален интерес.

Решението, което беше взето днес, напълно делегитимира това Народно събрание като народно, коментира Костадинов. „Тези хора, които днес гласуваха тук, демаскираха себе си като чуждестранен слугинаж“, каза Костадинов.

„От днес нататък, ние не признаваме това правителство за легитимен представител на българския народ. За нас това правителство не представлява никого другиго, освен американското посолство. Поради тази причина, днес ние обявяваме гражданско неподчинение“, каза Костадинов.

Той определи провежданата политика от правителството като „антибългарска“ и посочи, че България се превръщала в „плацдарм за война с Русия“. Костадинов обяви, че другата седмица на 11 май организират голям национален митинг.

Всеки един българин вижда каква е ситуацията. На този протест ще кажем нашето виждане, заяви Костадинов. България има нужда от нови избори веднага, на които да отидем като на референдум. Всеки един трябва да се определи. Днес шест политически сили се определиха като врагове на България и ще носят отговорност за това, заяви лидерът на "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Лидл
    Тоя е на големия предател на България руски слуга и то неприкрит само простотии бълва и открито защитава руските тези и интереси. До кога ще го търпят ДАНС
  • -8
    4
    до \\\
    айде да не е цяла България, има и такива с непромити от руските учебници мозъци....
  • 4
    3
    \\\
    До 2: Идете в сащ и си сменете пола, джо бидон - откачалка! Вие сте бидонофци! Напред, Русия! Цяла България е с вас, смажете фон дер лайнянен, блинкенофци и всякаква друга измет на сащ!
  • -3
    2
    XAXAXAXAXAXAXA
    вгъZ-раждани-СРАМ за България са тези рашистки надупени отрепки! По-жалки от тях са само слабоумните им гласоподаватели!
  • 6
    1
    ;';';
    Браво! Това е политика за народа на България, а не "толерантност", "съпричасност", "европартньорство" или пък "солидарност"! България е за българите в България, а не на чужденците или на други държави! България трябва да изгони сащническия посланик, да изгони всички сащнически НПО-та, променящи историята и образованието на България към сащническото, което е обрятното на нормалното! България трябва да подпомогне Русия и да обявим сащ за агресор!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари