„Възраждане“ излиза на протест пред Народното събрание

0
Възраждане организира национален протест, с който иска оставката на правителството
Възраждане организира национален протест, с който иска оставката на правителството Снимка: Facebook / Архив

Възраждане организира национален протест, с който иска оставката на правителството

„На 21-ви септември аз излизам! Излизам за свободата и независимостта на България! Излизам за правото ми на референдум за запазване на българския лев! Излизам срещу промените в конституцията, целящи разпарчетосването на България! Излизам срещу новата американска база в Ямбол, целяща пълното колонизиране на моята Родина!

Излизам от 12:00 ч. пред сградата на Партийния дом (временно Народно събрание) в София, и няма да изляза сам! С мен ще бъдат всички мои съмишленици от парламентарната група на "Възраждане" и хиляди възрожденци от столицата и страната. Ако и ти искаш същото като мен, ела и бъди с мен и до мен! Аз вярвам в законите и конституцията, но повече няма да търпя тяхното погазване от управляващите национални предатели. Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е дълг на всеки един достоен гражданин! Оставка на марионетното правителство, съд и затвор за предателите!

Време ни е за Възраждане!", написа Костадин Костадинов – председател на „Възраждане" и на парламентарната група на политическата организация в 49-то Народно събрание.

Възраждане" призовава всички български граждани да излязат на протест срещу управляващия режим на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ, които не решават, а изпълняват нарежданията на Посолството или Посолствата, с което с всеки изминал ден унищожават националния ни суверенитет и страната ни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Страхил
    Знам как живеят руснаците, понеже съм живял там. Живеят мизерно. Изненадан си сигурно, у фейсбука друго ти коворят, нали?
  • -5
    7
    до 5
    Че твоите от ПП с какви идеи управляват?:) След Кирчо и Кокорчо, даже магаре да вържеш в МС, пак ще свърши повече работа. На колко години си, че си с такъв промит мозък?
  • -5
    6
    Ганя
    Ами с твойте идеи бре, а еврото 100лв ще стане ама кат влеземе в еврозоната, но пък заплатите ще са по 10000 еврака!
  • 3
    5
    daskal
    Добре, махат правителството. И какво ще предложат вместо него? Себе си? С какви идеи ще управляват страната? Как ще се обясняват, когато еврото стане 10 лева?
  • -5
    4
    До 3
    Знаеш ли как живеят руснаците ,бе кретен ? Ако поне предполагаш, няма да ги пишеш тия глупости !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари