"Възраждане" блокират пристанище Варна - Запад

0
Протестът е заради отхвърления референдум за запазване на българския лев
Протестът е заради отхвърления референдум за запазване на българския лев Снимка: ПП Възраждане

Протестът е заради отхвърления референдум за запазване на българския лев

Днес "Възраждане" протестира и в 11:00 часа блокира пристанище Варна - Запад, съобщават от пресцентъра на партията.

"Миналата седмица в четвъртък 2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за запазване на българския лев. След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българския лев, организиран от Инициативен комитет и подкрепен от „Възраждане“ и Конституционния съд погази Конституцията. Правото на 604 000 българи да гласуват на Референдума беше отнето, а демокрацията унищожена. Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет. Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.
Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма икономика. Бавно и последователно унищожават и ядрената ни енергетика. Демонтирани и нарязани за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене. Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват бавно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си. Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския отрасъл и ще доунищожи окончателно туризма. Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят. Вече 30 години те управляват и унищожават България и само ние можем да ги спрем.", посочват от "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари