Възрастно семейство загина при битов инцидент с електрическо одеало в Шумен

0
Загиналите са популярното шуменско семейство Мария и Иван Галчеви, познати на деца и възрастни в града като продавачи на пуканки по централния булевард „Славянски“
Загиналите са популярното шуменско семейство Мария и Иван Галчеви, познати на деца и възрастни в града като продавачи на пуканки по централния булевард „Славянски“

Мъж на 84 години и жена на 75 са загинали в дома си в центъра на Шумен при битов инцидент с електрическо одеало

Загиналите са популярното шуменско семейство Мария и Иван Галчеви, познати на деца и възрастни в града като продавачи на пуканки по централния булевард „Славянски“. Това съобщи „Монитор“.

Телата на Иван и Мария били намерени в жилището им в понеделник следобед към 14.30. Мъжът лежал мъртъв в спалнята, а безжизненото тяло на жената било открито в банята. Първоначално открилите ги помислили, че двойката е починала от естествена смърт – от старост.

При огледа обаче станало ясно, че Иван има овъгляване на тилната област. Оказало се, че възрастната двойка спяла върху електрическо одеало за да е по-топло. Одеалото се запалило, но без бурен пламък, а само с тлеене със задушлив дим. Мария явно е усетила в просъница дима, защото е станала и е успяла да стигне до банята. Впоследствие следи от огън и пожар нямало, тъй като от смъртта до откриването на телата били изминали 10 дни – нещастният случай е станал още около Коледа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари