Възрастни хора колабират на опашки за пенсии

0
Огромни опашки за пенсии се извиха в почти цялата страна
Огромни опашки за пенсии се извиха в почти цялата страна Видео: NOVA

Огромни опашки за пенсии се извиха в почти цялата страна

Стигна се и до колабиране на възрастни хора, докато чакат. В Монтана още от рано сутринта десетки хора чакаха пред пощенските клонове и банките, предаде NOVA.

Днес е първият ден за получаване на пенсиите, а изплащането ще продължи до 20 юли. Над два милиона пенсионери от този месец за първи път ще получат и увеличение с 12%. Много от тях предпочетоха още днес и преди почивните дни да се наредят и вземат осъвременените си пенсиите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    селянина
    7- ами заради такси било банкомати ли гише-офис на банка.има банки умишлено не зарежтат преди 7-мо число устройствата за таксата при гише.а тя е примамлива
  • 0
    7
    Защо пенсиите се дават на...
    Защо в 21 век, пенсиите продължават да се дават на ръка, вместо да се превеждат по сметки? До кога ще продължаваме да живеем в миналото?
  • 1
    6
    До 3
    На въпроса ти "Кога се вземат ЮЛСКИТЕ пенсии?", именно отговорът е даден от НОИ. Ако в случай, че имаш ПИК, може да си направиш справката за личната ти пенсия от годината на пенсиониране до мес. Юли т.г. ето тук: https://www.nssi.bg/administrativno-obslujvane/e-uslugi-i-spravki/spravki/po-egn-i-pik/
  • 1
    5
    До 4:
    Убеден съм, че този Пенчо е изчукал майка ти, сестра ти, двете ти баби и дъщеря ти, а само теб те е подминал, защото си ебах'ти грозната малоумна идиотка! Сънуваш го, блянуваш го, само той ти е в устата, ха дано да свърши в нея, че най накрая да мирясаш!!!
  • -4
    4
    Сбирател
    Всички от опашката са избирателите на Чекиджи Пенчо. Пената да се погрижи за тях, а да не задява чуждите булки, когато е женен. Libev
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари