Възможна ли е оптимизация на сроковете за строежа на пътя Русе - Велико Търново?

1
Това питане отправи народният представител от Русе Крум Зарков към министъра на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов
Това питане отправи народният представител от Русе Крум Зарков към министъра на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов

Това питане отправи народният представител от Русе Крум Зарков към министъра на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов

„Какво е отношението на новоизбраното българско правителство към пътя Русе-Велико Търново и възможно ли е оптимизиране на сроковете за неговото изграждане?“, това пита народният представител от Русе Крум Зарков. Той подаде в деловодството на Народното събрание, актуалния си въпрос към новия Министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов.

Зарков повдига темата за пореден път като последно той търси отговори, относно реализирането на този инфраструктурен проект с изключително значение за развитието на цяла Северна България, от служебния министър Виолета Комитова през август миналата година.

Очаква се Министър Гроздан Караджов да отговори по време на Парламентарен контрол на 14 януари, следващата седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    2
    Асен от Русе
    Десет години от Герб и Вмро ни лъгаха че всичко е готово - и проекти и аха - аха да започнат строителствмо. Пък то се оказа, че десет години са ни лъгали и са си разпределяли "аванси". И на Герб и на Вмро никога не им е пукало нито за Русе, нито за живота на хората - само са гледали да си напълнят търбусите и чекмеджетата !
  • 7
    1
    Коко
    Зарков пита , министрите се сменят, народа загива ! И за този път е виновен Боко тиквата и неговите министри !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари