Възмездие за зверски убита жена.... след 5 години

1
Прокуратурата най-вероятно ще поиска убиецът да остане в ареста с най-тежката, постоянна мярка задържане под стража
Прокуратурата най-вероятно ще поиска убиецът да остане в ареста с най-тежката, постоянна мярка задържане под стража Снимка: Dunavmost, архив

Мъж беше задържан за неразкрито убийство отпреди пет години

През 2015 г. 49-годишната Цеца от горнооряховското село Поликраище изчезнала и била обявена от близките си и от полицията за издирване. Тя обаче така и не била открита, нито жива, нито мъртва, пише вестник Монитор.

Преди няколко дни мъж подал сигнал в полицията, че в закован външен нужник в двора на купената от него къща в селото, е намерил човешки скелет и останки от дрехи. След направения оглед от прокуратурата смятат, че вероятно това са останките от все още неоткритата жена. Като предполагаем извършител на убийството е задържан мъж на 54 години, на име Емил, също от Поликраище, който обитавал къщата преди тя да бъде продадена от собственика си, който е негов брат.

В началото на тази година къщата се запалила, Емил бил принуден да се изнесе, а брат му продал имота. Как и защо обаче изчезналата и вероятно убита Цеца се е озовала в дома на Емил и какво се е случило между тях не е ясно. Предстои криминалистите да изясняват и с какво оръжие е било извършено убийството на жената.

Хората в Поликраище разказват, че убитата не била известна с репутацията на лека жена. Тя нямала постоянна работа, а ходела да копае по градините на съселяните си за да припечели за хляба. Убиецът живеел сам и също не се хващал на постоянна работа, а колкото да изкара за да не умре от глад.

Според непотвърдена информация задържаният вече бил признал за извършеното от него убийство. Засега Емил е привлечен като обвиняем и му е наложена 72-часова мярка за неотклонение. След изтичането им прокуратурата най-вероятно ще поиска убиецът да остане в ареста с най-тежката, постоянна мярка задържане под стража. Разследването по случая продължава

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Докато пеех вчера в стаята, някой счупи с камък прозореца, за да чува по-добре.

Харесай Дунавмост във Фейсбук