Във Велико Търново арестуваха мъж, принудил жена да направи аборт

0
Обвиняемият е живеел на семейни начала с потърпевшата
Обвиняемият е живеел на семейни начала с потърпевшата

Обвиняемият е живеел на семейни начала с потърпевшата

По искане на Районна прокуратура - Велико Търново, Районен съд - Велико Търново взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 23-годишен мъж. Х.М. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че в периода от 03.08.2023 г. до 07.08.2023 г., в село Ресен и в гр. Велико Търново, при условията на продължавано престъпление и домашно насилие, принудил жената, с която живеел на семейни начала (в периода юни-юли 2023 г.), да извърши нещо, противно на волята си – да направи аборт, като употребил за това заплашване (чрез заплахи с думите: „Ще ви запаля“, „Ще ви убия!“).

Преценено е, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието на обвиняемия, като е налице опасност той да се укрие и да извърши престъпления, поради което Районен съд - Велико Търново е уважил искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на Х. М.

Разследването продължава под ръководството на Районна прокуратура - Велико Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    29384923
    аборта е убийство на човек, освен че е престъпление, което трябва да те държи поне 50 години в затвор е и смъртен грях
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари