Ватман с положителен тест за наркотици блъсна репатрак и избяга

0
Разказ на потърпевш от инцидента
Разказ на потърпевш от инцидента Видео: NOVA

Разказ на потърпевш от инцидента

Мъж, пожелал да остане анонимен, разказа, че на 3 ноември е бил участник в ПТП между кола „Пътна помощ” и трамвай в София. По думите му след катастрофата ватманът се е държал изключително агресивно и е избягал от мястото на инцидента.

След откриването на ватмана, идването на място на полицията и тестване за алкохол и наркотици, се оказва, че полевият тест за дрога на водача от градския транспорт е положителен.

Трамвай дойде много бързо отзад. Бях втора кола и ми отнесе страничното огледало с рамката. След това ватманът спря, оправи си огледалото и си тръгна. Когато настигнах трамвая, водачът започна да ми показва неприлични жестове. Когато се прибрах в гаража ми извикаха КАТ, а по-късно стана ясно, че ватманът е с положителен тест за наркотици”, разказа водачът, който потърси екипа ни.

Той призна, че автомобилът му е застъпил релсовия път. „Да, това е нарушение от моя страна. Но имаше хора, които бяха плътно до тротоара. И ако трябваше да се престроя плътно в дясно – щях да отнеса главите на хората”, посочи водачът.

От МВР отговориха на запитване на телевизията като посочиха, че имат сигнал за това произшествие и положителният тест за наркотици на ватмана е положителен.

Ватманът е преценил, че няма щети и затова е продължил по маршрута си. След известно време двамата „отново са се видели”, така да се каже, и ватманът е разбрал, че има някакъв проблем. След като се е прибрал в депо „Красна поляна” сам се е обадил на 112, за да дойде КАТ да обработи случая. Установява се, че вината е на водача на репатрака. Но при тест за наркотици се установява, че в кръвта на ватмана има остатъчно наличие на амфетамини. Книжката му е отнета”, заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA инж. Иво Василев,зам.-директор на "Столичен Електротранспорт" ЕАД.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    ТЕЛКА
    С тия тестове е малко хуйня историята. Заклевам се, че си мечтая да ме спрат и да ме пробват. Задължително ще им грейна. То лекарствата ми са описани в епикризите и телка ми от 10 години. Ще ми вземат автомобилчето? Кръвните ми проби ще излязат след една година? Ама съдебния ми иск ще започне от 200 000 лева. И половината да даде съда - берекет /дет се вика/. Ама ако не ми е кеф то има и съдилища над българските. в ЕСПЧ обаче иска ми е за половин милион евро. За адвокатската кантора не знам. Те не вземат и лев предварително. Плаща им се от загубилия делото. А няма да съм аз.
  • 6
    3
    Пунта Мара
    Закарването е малкия проблем. По новия закон, трамваят трябва да се конфискува в полза на държавата или да се плати към бюджета левовата му равностойност. :D
  • 5
    2
    Авто
    Как ще закарат трамвая на наказателен паркинг :)
  • -2
    1
    123
    Човека е мечтал да е батман, но е станал ватман. При А.Василев, да го отваря отзад и в килиите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари