Васил Божков учреди национално движение "Център"

3
От Бойко и Шиши ли ви е страх, попита бизнесменът
От Бойко и Шиши ли ви е страх, попита бизнесменът

От Бойко и Шиши ли ви е страх, попита бизнесменът

Бизнесменът Васил Божков учреди национално движение "Център" с мащабно събитие в столичен хотел. Въпреки че е под домашен арест, бизнесменът присъства лично.

"35 години една мафия, наричаща себе си политици, ви мами", заяви Божков по време на учредяването.

"Нямаме икономика, нямаме бизнес, нямаме здравеопазване, нямаме образование. Тези, които наричат себе си политическа класа, са патологични лъжци. Те се опитват да откраднат истината. Не ние зависим от тях, а те от нас. Те са групи бандити.", допълни той.

"Не им вярвайте, всичко е в наши ръце. Тези двамата Бойко и Шиши, знаете ги, от тях ли ви е страх, те ли са най-умните?", попита той и добави, че България е застрашена да престане да съществува и българската нация да изчезне.

Бизнесменът призова: „Трябва да се изправим, да застанем срещу тях. Техният край ще бъде ново начало за България. Опитаха всичко срещу мен, но не постигнаха нищо. Сега съм тук. Те се страхуват от мен, не аз от тях. Те са двама души, плюс слугите им, които не са толкова много. В момента, в който държавата се отърве от тази тиня, това ще бъде ново начало за България."

Божков отбеляза, че всички са се събрали днес тук с една цел – "да спасят България".

Председател на движението е д-р Дарин Дросев. Той е дългогодишен преподавател в Софийския университет по "Логика" и "Философия".

"Мисията на "Център" е да спаси България", каза Дросев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари