Ваня Григорова: София снощи приличаше на Париж

3
Това, което виждаме, е смущаващо. Редно някой да поеме отговорност за това
Това, което виждаме, е смущаващо. Редно някой да поеме отговорност за това Снимка: Ваня Григорова / Facebook

Това, което виждаме, е смущаващо. Редно някой да поеме отговорност за това

Очакванията ми са съдът да разгледа документите и доказателствата и да вземе решение съобразно законността и справедливостта. Това заяви Ваня Григорова, която беше кандидат за кмет на София, издигната от "БСП за България".

Коментарът си тя направи преди заседанието на Административния съд в София по делото за изборите за кмет в София, предава БТА.

Попитана за вчерашните сблъсъци между фенове и полиция, тя коментира, че не може да каже какво се е случило.

"Това, което виждаме, е смущаващо. Случилото се снощи е много твърд подход, предприет срещу запалянковците и футболните фенове, и е редно някой да поеме отговорност за това. Недоволството към управлението на БФС е много сериозно, но видяното насилие не е непривично за европейска държава. Напротив, София снощи приличаше на Париж, но не би трябвало по този начин да се решават тежките проблеми, които има във футбола", отбеляза Григорова.

Относно изпратената покана за разговори от Васил Терзиев към Корнелия Нинова, Григорова коментира, че могат да си водят каквито искат разговори, но тя е общински съветник, който не е част от БСП, и тези разговори нямат отношение към нейната позиция в Общинския съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари