Вандал драска коли и пука гуми на паркинг в Русе

5
Мъжът е окупирал парко място и "наказва" всеки, който му го заеме
Мъжът е окупирал парко място и "наказва" всеки, който му го заеме

Мъжът е окупирал парко място и "наказва" всеки, който му го заеме

Действието се развива на паркинга на блок "Жерав" в квартал "Здравец - Изток", съобщи русенец в групата "Забелязано в Русе". Мъжът е окупирал парко място и "наказва" всеки, който му го заеме. Днес е извършил поредното посегателство като е спукал гума на автомобил. Явно превърнал вандалските си действия в ежедневна практика, човекът засега действа безнаказано. Остава да бъдат предупредени и органите на реда.

Ето и пълната информация за вандалските прояви, които служат за предупреждение на живущите до паркинга собственици на автомобили:

"Нека всички да бъдат предупредени ако спират на паркинга на блок Жерав кв. Здравец Изток. Има човек който драска коли и пука гуми ако спрат ''неговото място" или от ляво и дясно на него коли които не познава. Държи да спира на 1во място откъм главната. Автомобила му е тъмно син vw jetta Р 6058 АХ. Днес беше поредната му жертва със спукана гума. В момента има паркирана кола с пловдивска регистрация до него може би следващата жертва".

"Ако има пострадали от този паркинг да пишат имам снимки на него и на колата му. Човека се върти около блока всеки ден и наблюдава колите", допълва авторът на сигнала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    19
    Гражданин
    Проблемът с паркирането в жилищните зони идва от ЛИПСАТА на ясна правна регламентация в общинска НАРЕДБА, с която да стане ясно кой, къде и как да паркира, а сега се водят междусъседски войни за паркоместа. Съгласен съм, да плаща по-висок общински данък, но всеки да си знае и ползва мястото, за което плаща и да се приключи с тези безсмислени конфликти.
  • 9
    18
    Saas
    На паркинга зад бл.Мелник,по точно в началото на уличката за него,има някой/я/ който вдига/не ги краде/чистачките на стрелите коли. Няма знаци за забранено спиране, просто някой си е припознал мястото за свое.
  • 14
    17
    Josh
    От нашия блок, има му нещо психологично, сигурно затова прави такива работи.. Колата му е паркирана точно срещу апартамента му - 3 етаж ап. А ✌🏻. Такива хира не трябва да останат безнаказани
  • 18
    16
    Същия
    Да не е тоя таралясник дето даже на гугъл ърт е паркиран там? Тая джета е готова за скрап
  • 18
    15
    до 10
    Полиция - безмислена и ненужна структура. Да си представим, че като с магическа пръчка изчезне. Да, ще има лек хаос две седмици, докато хората се организират и създадат граждански патрули. И такива отпадъци като тоя ще бъдат отстранявани моментално и неотменимо. В момента полицията го защитава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари